Atria Suomalainen Pekoni 200g
Atria Suomalainen pekoni on aidosti suomalainen pekoni. Se on aina suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu. Tämän lisäksi Atria Suomalainen pekoni on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni. Pekonista löytyy sopiva pakkauskoko tarpeesta ja perheen koosta riippumatta, sillä se on saatavilla sekä 100 g, että 200 g pakkauksessa. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.
Ainesosat
Viljaporsaanliha, jodioitu suola, silava, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaineet (E 301, E 331, rosmariiniuute), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1387 kJ
Energia
335 kcal
Rasva
31 g
josta tyydyttynyttä
11 g
Hiilihydraatit
0,7 g
josta sokeria
0,7 g
Proteiini
14 g
Suola
2,1 g
Valmistusohje
Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 2 minuuttia täydellä teholla.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Green goddess -pastasalaatti pekonilla
1
Tutustu reseptiin
Carbonara fried rice
8
Tutustu reseptiin
Teriyakiburgerit
0
Tutustu reseptiin
MasterChef-Petra V:n BangBang kana
0
Tutustu reseptiin
Pekoniin käärityt parsat
8
Tutustu reseptiin
Brunssilankku ohukaisista
0
Tutustu reseptiin
The Wilhelm
3
Tutustu reseptiin
Aamiaispizza
1
Tutustu reseptiin
Sienipossupata
2
Tutustu reseptiin