Brunssilankku ohukaisista

Viikonlopun aamut alkavat ihanasti tällä herkullisella ja runsaalla brunssilankulla. Kokoa ohukaisten kylkeen tuoreita marjoja ja muita makeita ja suolaisia täytteitä, ja nauti hitaista aamuista.
Raaka-aineet
Suklaavaahto
100 g tummaa suklaata
1 keltuainen
2 dl kuohukermaa
1 rkl vaahterasiirappia
1 pkt pekoni
1 pkt Atria Vaahterasiirappi Ohukainen 380g
1 pkt Atria Ohukainen 400g
(voita)
2 dl smetanaa tai turkkilaista jogurttia
2 avokadoa paloiteltuna
1 banaani paloiteltuna
1 rasia pensasmustikoita
1 rasia vadelmia
1 rasia mansikoita
hilloa
vaahterasiirappia
pähkinöitä
Ohje
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää keltuainen hieman jäähtyneen sulan suklaan joukkoon. Lisää vaahterasiirappi kerman joukkoon ja vatkaa vaahdoksi. Sekoita suklaaseos kermavaahdon joukkoon.
Paahda pekonit rapeiksi 200-asteisessa uunissa noin 10–12 minuuttia.
Lämmitä ohukaiset voissa kuumalla pannulla, tai uunissa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
Kokoa lämpimät ohukaiset ja täytteet tarjolle lankulle.