Brunssilankku ohukaisista
Viikonlopun aamut alkavat ihanasti tällä herkullisella ja runsaalla brunssilankulla. Kokoa ohukaisten kylkeen tuoreita marjoja ja muita makeita ja suolaisia täytteitä, ja nauti hitaista aamuista.
Raaka-aineet
Suklaavaahto
100 g tummaa suklaata
1 keltuainen
2 dl kuohukermaa
1 rkl vaahterasiirappia
1 pkt Atria Suomalainen Kanapekoni 120g
1 pkt Atria Ohukainen 400g
1 pkt Lätty
(voita)
2 dl smetanaa tai turkkilaista jogurttia
2 avokadoa paloiteltuna
1 banaani paloiteltuna
1 rasia pensasmustikoita
1 rasia vadelmia
1 rasia mansikoita
hilloa
vaahterasiirappia
pähkinöitä
Valmistusohje
- Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
- Lisää keltuainen hieman jäähtyneen sulan suklaan joukkoon.
- Lisää vaahterasiirappi kerman joukkoon ja vatkaa vaahdoksi.
- Sekoita suklaaseos kermavaahdon joukkoon.
- Paahda pekonit rapeiksi 200-asteisessa uunissa noin 10–12 minuuttia.
- Lämmitä ohukaiset voissa kuumalla pannulla, tai uunissa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kokoa lämpimät ohukaiset ja täytteet tarjolle lankulle.