Pekoniin käärityt parsat

Työaika Kokonaisaika 20 min
2 annosta
Pekoniin_käärityt_parsat.jpg

Raaka-aineet

1 puntti parsaa (450 g)

1 pktAtria Suomalainen Pekoni 200g

tilkka öljyä

ripaus sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Leikkaa parsojen puisevat tyvet pois. Leikkaa pekonit puoliksi ja kieputa pekonisiivut parsojen ympärille.
  2. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista pekoniparsoja keskilämmöllä, kunnes pekoni on kypsää ja kauniin ruskistunutta. Vaihtoehtoisesti voit grillata pekoni-parsat.
  3. Laita parsat tarjoiluvadille ja ripsauta päälle hieman sormisuolaa ja mustapippuria. Tarjoile heti.
Nopea kana-nachopelti.jpg
Kana-nachopelti 11
Tutustu reseptiin
Pekoniin_käärityt_parsat.jpg
Pekoniin käärityt parsat 9
Tutustu reseptiin
Nopea-iskender-kebab.jpg
Nopea iskender-kebab 0
Tutustu reseptiin
Pinaattiletut ja kinkku-puolukkamousse 1
Tutustu reseptiin
Eggs-Benedict.jpg
Eggs benedict 1
Tutustu reseptiin