Pekoniin käärityt parsat
Työaika
Kokonaisaika
20 min
Raaka-aineet
1 puntti parsaa (450 g)
1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 200g
tilkka öljyä
ripaus sormisuolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
- Leikkaa parsojen puisevat tyvet pois. Leikkaa pekonit puoliksi ja kieputa pekonisiivut parsojen ympärille.
- Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista pekoniparsoja keskilämmöllä, kunnes pekoni on kypsää ja kauniin ruskistunutta. Vaihtoehtoisesti voit grillata pekoni-parsat.
- Laita parsat tarjoiluvadille ja ripsauta päälle hieman sormisuolaa ja mustapippuria. Tarjoile heti.
KOKEILE MYÖS
Luumu-kermakastike
2
Tutustu reseptiin
Jouluinen kalkkunasalaatti
1
Tutustu reseptiin
Possunfileepihvit ja hernerisottoa
0
Tutustu reseptiin
Helppo savuchili-naudanlihapasta
0
Tutustu reseptiin
Helppo ja nopea ruoka töihin - kanaa jasmiiniriisiä ja chili-minttukastiketta
0
Tutustu reseptiin