Atria Suomalainen Pekoni 100g

Atria-Suomalainen-Pekoni_618039.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Atria Suomalainen pekoni on aidosti suomalainen pekoni. Se on aina suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu. Tämän lisäksi Atria Suomalainen pekoni on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni. Pekonista löytyy sopiva pakkauskoko tarpeesta ja perheen koosta riippumatta, sillä se on saatavilla sekä 100 g, että 200 g pakkauksessa. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, jodioitu suola, silava, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaineet (E 301, E 331, rosmariiniuute), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia1387 kJ
Energia335 kcal
Rasva31 g
josta tyydyttynyttä11 g
Hiilihydraatit0,7 g
josta sokeria0,7 g
Proteiini14 g
Suola2,1 g

Valmistusohje

Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 2 minuuttia täydellä teholla.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407800017667 Atria tuotenumero: 618039 ME: 5, 140, 100

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

15
Brunssilankku-ohukaisista.jpg
Brunssilankku ohukaisista 0
Tutustu reseptiin
Vaahterasiirapilla-maustetut-pekonimakkarat-ja-lyttypotut.jpg
Vaahterasiirapilla mausteutut pekonimakkarat ja lyttypotut 0
Tutustu reseptiin
perinteiset-pippuripihvit-ja-kermaperunat.jpg
Perinteiset pippuripihvit ja kermaperunat 4
Tutustu reseptiin
Kana-avocadosalaatti+limedressing.jpg
Kana-avokadosalaatti ja limekastike 3
Tutustu reseptiin
Näyttökuva 2024-05-24 143119.png
Croissanttikakku 1
Tutustu reseptiin
Amatriciana-Pasta_4x5_full.jpg
Amatriciana-pasta eli mausteinen pekonipasta 0
Tutustu reseptiin