Atria Suomalainen Pekoni 100g

Atria-Suomalainen-Pekoni_618039.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Atria Suomalainen pekoni on aidosti suomalainen pekoni. Se on aina suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu. Tämän lisäksi Atria Suomalainen pekoni on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni. Pekonista löytyy sopiva pakkauskoko tarpeesta ja perheen koosta riippumatta, sillä se on saatavilla sekä 100 g, että 200 g pakkauksessa. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, jodioitu suola, silava, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaineet (E 301, E 331, rosmariiniuute), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1387 kJ
Energia 335 kcal
Rasva 31 g
josta tyydyttynyttä 11 g
Hiilihydraatit 0,7 g
josta sokeria 0,7 g
Proteiini 14 g
Suola 2,1 g

Valmistusohje

Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 2 minuuttia täydellä teholla.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?