Atria Suomalainen Pekoni 100g
Atria Suomalainen pekoni on aidosti suomalainen pekoni. Se on aina suomalaista lihaa ja Suomessa valmistettu. Tämän lisäksi Atria Suomalainen pekoni on markkinoiden ainoa antibioottivapaa pekoni. Pekonista löytyy sopiva pakkauskoko tarpeesta ja perheen koosta riippumatta, sillä se on saatavilla sekä 100 g, että 200 g pakkauksessa. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.
Ainesosat
Viljaporsaanliha, jodioitu suola, silava, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaineet (E 301, E 331, rosmariiniuute), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1387 kJ
Energia
335 kcal
Rasva
31 g
josta tyydyttynyttä
11 g
Hiilihydraatit
0,7 g
josta sokeria
0,7 g
Proteiini
14 g
Suola
2,1 g
Valmistusohje
Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 2 minuuttia täydellä teholla.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Brunssilankku ohukaisista
0
Tutustu reseptiin
Vaahterasiirapilla mausteutut pekonimakkarat ja lyttypotut
0
Tutustu reseptiin
Kana-avokadosalaatti ja limekastike
3
Tutustu reseptiin
Croissanttikakku
1
Tutustu reseptiin
Amatriciana-pasta eli mausteinen pekonipasta
0
Tutustu reseptiin