VAPPU 2024

PARHAAT HERKUT JA VINKIT VAPPUUN🎈

 

Vapun juhlinta Suomessa on värikästä ja iloista aikaa, jolloin kansa kokoontuu yhteen juhlimaan kevään saapumista. Tänä vuonna vappua juhlitaan 30.4-1.5.2024. Vapun perinnettä kunnioitetaan innokkaasti eri puolilla Suomea, jolloin kaupunkien kadut täyttyvät iloisista ihmisistä ja ilmapalloista. Vappu onkin yksi vuoden odotetuimmista juhlapäivistä.

 

Ruokailu on olennainen osa vappujuhlintaa, ja suomalaiset eivät tingi herkuistaan vappupöydässä. Tyypillisiä vappuruokia ovat munkit ja sima, jotka ovat vappuperinteiden kivijalka. Vappua juhlitaan yleisesti myös piknikin merkeissä, jolloin ihmiset kokoontuvat puistoihin ja rannoille nauttimaan yhdessäolosta ja herkullisesta eväistä.  Grilliruoat, nakit ja juomat täyttävät piknikkorit ja tuovat mukanaan rentoa tunnelmaa. Yhdessä syöden ja nauttien vappu maistuu aina herkullisemmalta!

VINKKEJÄ VAPPUPIKNIKILLE 🧺

 

Suunnitteletko vappupiknikkiä? Laadukkaat grilliruoat kuten nakit ja makkarat ovat suosittuja herkkuja vapun juhlapöydässä. Tarjoa lisäksi runsaasti värikkäitä lisukkeita, kuten raikkaita salaatteja, kastikkeita ja grillattuja vihanneksia, täydentämään vappupöytää. Vappupöydän koristeiksi sopii esimerkiksi värikkäät serpentiinit.

 
 

VINKIT VAPPUBRUNSSILLE 🍳

 

Haluatko järjestää unohtumattoman vappubrunssin? Älä huoli, meillä on ratkaisu! Rauhallisen vappubrunssin kruunaa pöytään aseteltu herkullinen pekoni ja munakas. Tuoreet aamiaissämpylät saavat aivan uuden makuvivahteen, kun täytät ne parhailla artesaanileikkeleillä ja raikkain kasviksin. Jatka herkuttelua höyryävillä ohukaisilla, jotka voit tarjota esimerkiksi tuoreiden marjojen ja kermavaahdon kanssa.

Etsitkö lisää vinkkejä?

009 Jessica Reiman ja Heidi Eerola 3-2024.jpg

Inspiroidu ja onnistu!