Kana-mozzarellasämpylät
Tässä maistuva resepti savuisille kanasämpylöille, jotka valmistuvat nopeasti ja sopivat täydellisesti niin lounaaksi kuin välipalaksikin. Atrian Murea Savuinen Kanafilee on tämän reseptin keskipisteenä, ja sen herkullinen maku sulautuu täyteläiseen pestomajoneesiin ja raikkaisiin kasviksiin luoden vastustamattoman makuelämyksen.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Murea Savuinen Kanafileetä 150 g
2 kpl isoa sämpylää
1 dl majoneesia
2 rkl vihreää pestokastiketta
2 ps (280 g/ 120 g) mozzarellaa
1 kpl iso pihvitomaatti
8 kpl rapeaa salaatinlehteä
2 kpl basilikan oksia
Valmistusohje
- Jaa kanafileet kahteen pinoon. Leikkaa sämpylät puoliksi.
- Sekoita majoneesi ja pestokastike keskenään. Levitä majoneesi leipäpuolikkaille.
- Valuta ja viipaloi mozzarellat. Viipaloi myös tomaatti.
- Kokoa leivät. Laita ensin sämpylän pohjalle salaattia ja basilikan lehtiä. Lisää sitten tomaattiviipale, puolet mozzarellaviipaleista ja kaikki kanafileet.
- Kokoa toiselle puolelle salaattia, viipale tai kaksi tomaattia ja loput mozzarellasta. Paina puolikkaat yhteen tiukasti. Tarjoa kokonaisena tai leikkaa sämpylät puoliksi.
Vinkki! Voit halutessasi kääriä sämpylän muovikelmuun ja antaa sen tekeytyä muutaman tunnin jääkaapissa.