TERVEELLINEN RUOKAVALIO

Atria tarjoaa herkullisia ja terveellisiä ruokavaihtoehtoja kaikkiin ruokahetkiin. Arvostamme ruoan puhtautta, ravitsemuksellista laatua ja eettisyyttä koko ruokaketjussa. Tuotteidemme kehityksessä otamme huomioon kuluttajien tarpeet, maun sekä vastuullisuustekijät, kuten eettisen tuotannonympäristöystävällisyyden ja ravitsemukselliset ominaisuudet.

 

Sitoudumme edistämään terveellistä elämäntapaa, ja tämä näkyy tuotekehityksessämme, jossa turvaamme elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsevuuden ja laadun. Tavoitteenamme on tarjota ravitsevia, terveellisiä, maukkaita ja arkeen sopivia tuotteita, jotka tukevat ihmisten hyvinvointia. Tuotekehityksessämme pyrimme tasapainottamaan kuluttajien mieltymykset ja ravitsemussuositukset sekä helpottamaan arjen ruoanlaittoa innovatiivisten ratkaisujemme avulla.

 

Tältä sivulta löydät Atrian terveellisen ruoan parhaat vinkit, reseptit ja inspiraation. Innostu rohkeasti kokeilemaan ja tutustumaan uusiin, terveellisempiin herkkuihin. Nämä vinkit ovat suunniteltu ilahduttamaan koko perhettä! Tutustu myös muihin resepteihimme täältä.

Etsitkö terveellisiä tuotteita ostoskoriisi?

2805_kestava_kehitys_sydanmerkki.jpg

Sydänmerkitty tuote on Pohjoismaissa käytössä oleva ravitsemusmerkintäjärjestelmä, joka auttaa kuluttajia valitsemaan terveellisempiä vaihtoehtoja ruokakaupassa. Sydänmerkki myönnetään tuotteille, jotka täyttävät tiettyjä ravitsemuksellisia kriteerejä, kuten alhaisen suolan, sokerin ja tyydyttyneiden rasvojen määrän. Merkki antaa kuluttajille viitettä siitä, että kyseinen tuote sopii osaksi terveellistä ruokavaliota.