Italialainen munakas

Raaka-aineet
1/2 pkt Atria Artesaani Mureaksi Paahdettu Kanafilee Aurinkokuivattu Tomaatti 150g
1 dl kirsikkatomaatteja
100 g lehtikaalia
4 kananmunaa
3 rkl vettä
1 dl parmesaaniraastetta
1/2 tl suolaa
voita tai rypsiöljyä paistamiseen
basilikan lehtiä
parmesaanilastuja
Ohje
- Pilko leikkeleet ja tomaatit.
- Huuhtele ja kuivaa lehtikaali ja revi irti lehtiruodeista. Paista pehmeäksi öljytyllä pannulla.
- Riko munien rakenne kulhossa ja lisää vesi, parmesaaniraaste ja suola.
- Kuumenna rasva pannulla ja kaada munakasmassa pannulle. Laske lämpöä. Vedä munakasmassaa lastalla pohjaa pitkin ulkoreunasta kohti keskiosaa. Toista muutaman kerran.
- Peitä pannu kannella ja anna munakkaan kypsyä, kunnes se on juuri ja juuri hyytynyt.
- Täytä lehtikaalilla, leikkeleellä, tomaateilla, basilikalla ja parmesaanilla.