Atria Nyhtökalkkuna Mausteinen n800g

Atria-Nyhtökalkkuna-Mausteinen_610189.png
Liha on aina kotimaista
Uunivalmis Nyhtökalkkuna on mehevä ja monikäyttöinen herkku. Valmistat Nyhtökalkkunan helposti uunissa. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita kalkkuna pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 1,5 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta kalkkunan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa.

Ainesosat

Kalkkunan reisiliha (75 %), vesi, siirappi, sokeri, mausteet (mm. chili, valkosipuli, inkivääri, korianteri, tomaatti, paprika, persilja, kurkuma, tähtianis, kaneli), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, aromit, fariinisokeri, säilöntäaineet (E 262, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), karamellisoitu sokeri, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), punaviinijauhe. Voimakassuolainen. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 555 kJ
Energia 132 kcal
Rasva 5,7 g
josta tyydyttynyttä 1,6 g
Hiilihydraatit 5,3 g
josta sokeria 3,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 15 g
Suola 1,6 g

Valmistusohje

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150 °C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 1,5 tuntia, kunnes sisälämpötila +75 °C. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Kaada lihaliemi pakkauksesta talteen. Revi liha. Kaada lihaliemi revityn lihan päälle

Oliko tämä tuote sinun makuusi?