Atria Nyhtökana Karamelli n800g

Liha on aina kotimaista
Nyhtökana Karamelli valmistuu paistopussissa. Ota kana huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita kana pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin ja irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä noin 1,5 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta kanan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Kaada liemi pakkauksesta talteen. Revi kananliha. Kaada liemi revityn kananlihan päälle. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

broilerin reisiliha (82 %), vesi, siirappi, sokeri, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, tomaatti, paprika, chili, korianteri, inkivääri, kurkuma), muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (E 262, kaliumsorbaatti, natriumbenstoaatti), aromit, karamellisoitu sokeri, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 557 kJ
Energia 133 kcal
Rasva 6,6 g
josta tyydyttynyttä 1,7 g
Hiilihydraatit 3,2 g
josta sokeria 2,4 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 15 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150 °C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 1,5 tuntia, kunnes sisälämpötila +75 °C. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Kaada lihaliemi pakkauksesta talteen. Revi liha. Kaada lihaliemi revityn lihan päälle

Oliko tämä tuote sinun makuusi?