Talvinen caesar-salaatti
Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
2 annosta
Kokeile ihanan raikasta ja talvista caesar-salaattia, jossa yhdistyvät herkullinen Atria Suomalainen Kanapekoni ja Atria Vuolu Kanafilee Mustapippuri. Annos viimeistellään krutongeilla, parmesaanilla ja pinjansiemenillä.
Raaka-aineet
1 pktAtria Suomalainen Kanapekoni 120g
100-200 g lehtikaalia
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
valmista caesar-kastiketta
1 pktAtria Vuolu Mustapippuri Kanafilee 200g
leipäkrutonkeja
parmesaania lastuina
pinjansiemeniä paahdettuna
Valmistusohje
- Kypsennä kanapekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
- Irrota lehtikaalin lehdistä kovat keskiruodit ja revi kaali suupalan kokoisiksi paloiksi kulhoon. Lisää joukkoon sitruunamehu ja suola.
- Asettele lehtikaali salaattipediksi tarjoiluastiaan, valuta päälle kastiketta ja lisää Vuolu-kanaa, paloiteltua pekonia, krutonkeja, parmesaania ja pinjansiemeniä.