Kana-avokadosalaatti ja limekastike

Työaika 25 min Kokonaisaika 25 min
4 annosta
Kana-avocadosalaatti+limedressing.jpg

Ruokaisa kanasalaatti saa herkullisen maun, kun kanafileet pyöritellään limekastikkeessa. Salaatti viimeistellään tuoreilla yrteillä.

Raaka-aineet

Limekastike

1/2 dl limemehua

1/2 dl oliiviöljyä

2 rkl hunajaa

2 rkl korianteria hienonnettuna

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

2 kpl jalapenoviipaletta hienonnettuna

Lisäksi

1 pkt Atria Vuolu Mustapippuri Kanafilee 200g

4 viipaletta pekonia

1 kpl punainen paprika isoina paloina

1 kpl keltainen paprika isoina paloina

2 kpl avocadoa viipaleina

16 kpl kirsikkatomaattia halkaistuina

1 dl paahdettuja aurinkokukansiemeniä

Viimeistelyyn:

vuonankaalia, rucolaa tai basilikaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Lisää Vuolu-kanafileepalat kastikkeen joukkoon maustumaan.
  2. Paista pekonit pannulla rapeaksi ja valuta talouspaperin päällä. Murra reiluiksi paloiksi. Älä pese pannua, vaan kuullota paprikat samalla pannulla läpikuultaviksi. Anna jäähtyä.
  3. Kokoa aineksista salaatti laakealle vadille ja pirskottele päälle reilusti mausteista limedressingiä. Viimeistele tuoreilla yrteillä tai maukkailla salaateilla.