Croissanttikakku
Kokeile helppoja ja herkullisia croissanttikakkuja Kim Heroldin reseptin mukaan! Kakut sopivat täydellisesti brunssille tai raikkaan salaatin kylkeen.
Raaka-aineet
500 g croissanttitaikinaa
10 kpl munia munakokkeliin
2 kpl munia voiteluun
1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 100g
2 siivua Atria Artesaani Murea Kanafilee Leppäsavu 160g
2 siivua Atria Artesaani Murea Kinkku Leppäsavu 180g
1 pkt cheddarjuustoa
1 pkt aurajuustoa
Valmistusohje
Croisanttikakku (muna-pekoni)
- Kypsennä pekoni pannulla tai uunissa.
- Sekoittele 5 kananmunaa ja lisää mausteita oman maun mukaan.
- Kaada kananmunat pannulle.
- Sekoittele kananmunia pannulla niin, että siitä tulee kokkelia.
- Asettele croisanttitakina pellille tähdeksi.
- Täytä croissanttikakku munakokkelilla ja pekonilla.
- Lisää vielä cheddarjuustoa.
- Viikkaa taikina täytteiden päälle ja voitele taikinan pinta kananmunalla.
- Laita croisanttikakku uuniin ja anna kypsyä 200 asteessa n. 15 min.
Croisanttikakku (Kanafilee ja Kinkku Leppäsavu)
- Sekoittele 5 kananmunaa ja lisää mausteita oman maun mukaan.
- Kaada kananmunat pannulle.
- Sekoittele kananmunia pannulla niin, että siitä tulee kokkelia.
- Asettele croisanttitakina pellille tähdeksi.
- Täytä croissanttikakku munakokkelilla ja Atrian Artesaani Murea Kanafilee Leppäsavulla ja Atria Artesaani Murea Kinkulla.
- Lisää vielä cheddarjuustoa ja aurajuustoa.
- Viikkaa taikina täytteiden päälle ja voitele taikinan pinta kananmunalla.
- Laita croisanttikakku uuniin ja anna kypsyä 200 asteessa n. 15 min.