Atria Kanan Ohut Fileeleike Mustapippuri 500g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Mustapippurilla marinoitu Atria kanan ohut fileeleike sopii todella moneen kanaruokaan. Mustapippurilla marinoitu ohut fileeleike sopii aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin, kuten fajitaksiin tai tortilloihin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Valmistat kanan fileeleikkeet parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerinfilee (76 %), vesi, jodioitu suola, sokeri, maltodekstriini, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, chili, rakuuna), glukoosisiirappi, aromit, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 366 kJ
Energia 86 kcal
Rasva 0,94 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 2,6 g
josta sokeria 1,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 17 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?