Atria Kanan Koipi Naturel 800g
Atria kanankoivet on helppo valmistaa monella eri tavalla. Maustamattomat kanankoipemme ovat suomalaista kanaa. Ota koivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä koivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 175°C tasalämpöuunissa n. 45 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin koipi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
528 kJ
Energia
126 kcal
Rasva
6 g
josta tyydyttynyttä
1,6 g
Proteiini
18 g
Suola
0,13 g
Valmistusohje
Ota koivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta haluamallasi tavalla ja paista 175°C uunissa noin 45 min, kunnes sisälämpötila on +75°C.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
MasterChef-Ollin Korean Chicken
1
Tutustu reseptiin
Henri Alénin marokkolainen kanapata
3
Tutustu reseptiin
Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla
3
Tutustu reseptiin
Kanankoipipelti
0
Tutustu reseptiin
Maalaispata kanan koivista ja juureksista
3
Tutustu reseptiin