Atria Kanan Ohut Fileeleike Pehmeän Pippurinen 600g
Atria kanan ohut fileeleike pippurisessa marinadissa on perinteisesti maustettu klassikkomaku. Ohut fileeleike soveltuu moniin ruokiin, kuten kermaiseen pastakastikkeeseen. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerinfilee (70 %), vesi, rypsiöljy, maltodekstriini, jodioitu suola, dekstroosi, mausteet (mm. musta- ja rosépippuri, paprika, korianteri), hapettumisenestoaine E 331, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
463 kJ
Energia
110 kcal
Rasva
4 g
josta tyydyttynyttä
0,5 g
Hiilihydraatit
2,9 g
josta sokeria
1 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
16 g
Suola
1,2 g
Valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Kanaa ja kvinoa-kurpitsawokki
1
Tutustu reseptiin