Atria Uunivalmis Jauhelihamureke 600g

Atrian uunivalmis jauhelihamureke suomalaisesta naudan ja possun lihasta on todellista arjen helpottamista. Rasia on uunivalmistuksen kestävä ja murekkeen voi valmistaa ja asettaa tarjolle kätevästi myyntipakkauksessaan. Voit lisätä uunivuokaan kasviksia oman mielen mukaan samaan aikaan kypsennettäväksi tai kuorottaa murekkeen juustolla. Valmista ateriaa täydentävä tomaattikastike valmistuu myös uunissa kätevästi samaan aikaan kun lisäät vuokaan tomaattimurskaa ja mieleisiä mausteita.

Ainesosat
viljaporsaanliha (52 %), vesi, SOIJAPROTEIINI, naudanliha (5 %), perunahiutale, perunajauho, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), dekstroosi, mausteet (mm. paprika, valkopippuri), jodioitu suola, hapettumisenestoaine E 301, aromi. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
721 kJ
Energia
173 kcal
Rasva
10 g
josta tyydyttynyttä
3,9 g
Hiilihydraatit
6,3 g
josta sokeria
1,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Proteiini
14 g
Suola
0,75 g
Valmistusohje
Ota mureke huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 175 °C. Poista rasian kalvo repäisemällä kulmasta ja kypsennä mureketta rasiassaan uunin alatasolla ritilän päällä 175 °C tasalämpöuunissa n. 45 min, kunnes sisälämpötilä on +70 ºC . Poista rasia uunista ritilän avulla. Rasia pehmenee hieman kypsennyksen aikana. Rasia ei sovellu kaasu-uuniin eikä grillivastuksella lämmitettäväksi.