Atria Uunivalmis Nyhtönauta n1,0kg

Liha on aina kotimaista
Uunivalmis nyhtönauta on slow food -ystävien ehdoton ykkösvalinta. Valmistus on helppoa, koska liha on pakattu valmiiksi paistopussiin, jolloin se täytyy vain laittaa uuniin ja odottaa maukkaan aterian valmistumista täysin itsestään. Nyhtönauta, eli pulled beef on amerikkalainen klassikkoruoka barbeque-maailmasta, jossa miedolla lämmöllä lihan sitkeät osat pehmennetään, samalla kun ulkopinta hieman kuivuu, antaen miellyttävän rapsakan suutuntuman.

Ainesosat

Naudanliha (90 %), vesi, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu merisuola. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 578 kJ
Energia 138 kcal
Rasva 7,5 g
josta tyydyttynyttä 3,9 g
Hiilihydraatit 0,7 g
Proteiini 17 g
Suola 0,69 g

Valmistusohje

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 125°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 4-5 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 20 min. Kaada lihaliemi pakkauksesta talteen. Revi liha ohuiksi suikaleiksi. Tarjoile kastikkeen kera.
Kermakastike: Kaada pakkauksesta lihaliemi kattilaan. Lisää n. 2 dl ruokakermaa ja keitä aineksia, kunnes kastike saostuu. Mausta sinapilla, yrteillä tai konjakilla. Tarkista maku ja nauti. BBQ-kastike: Kaada pakkauksesta lihalientä kattilaan 1 dl. Lisää ketsuppia 1 dl ja cokista 4 dl. Keitä aineksia muutaman minuutin ajan kunnes liemi saostuu. Tarkista maku ja nauti. Tarjoa kastike kuumana tai jäähdytettynä lihan kanssa.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?