Atria n800g Naudan Takuumurea Ulkofileepala naturel

Atria n800g Takuumurea Naturell Naudan Ulkofileepala

Takuumurea naudan ulkofilepala

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 521,0 kJ
Energia 124,0 kcal
Rasva 4,2 g
josta tyydyttynyttä 2,1 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 22,0 g
Suola 0,1 g

Valmistusohje

Valmistus uunissa, valmistusaika n.40min.
Valmistus kokonaisena uunissa:
Ruskista huoneenläpöinen fileepala voissa paistinpannulla ja mausta pinta suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä 160 ºC:ssa uunissa halutun kypsyiseksi (noin 40 minuuttia). Kääri kypsä filee hetkeksi folioon vetäytymään.
Kastike: 3 dl lihalientä ja 2 dl kuohukermaa.
Suurus: 2 rkl voita, 2 rkl vehnäjauhoja, 1 dl hienonnettua persiljaa, suolaa, vastajauhettua mustapippuria, ripaus raastettua muskottipähkinää.
Kiehauta liemi ja kuohukerma. Sekoita voi ja vehnäjauhot ja lisää suurus vähitellen kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna kiehua 5 minuuttia. Sekoita persilja joukkoon ja mausta kastike.
Leikkaa filee viipaleiksi vadille ja laita tarjolle kastikkeen kanssa erikseen. Lisäkkeeksi voit laittaa vaikkapa erilaisia juureksia ruskistettuna.


Pihveiksi paistinpannulla, valmistusaika n. 5 min:
Leikkaa filee kalvoa myöden pihveiksi ja nuiji muovin läpi ohuiksi. Paista ne kuumalla pannulla pari minuuttia puoleltaan. Kypsennä pidempään, jos haluat täysin kypsiä. Mausta pihvit suolalla sekä mustapippurilla ja nosta tarjoiluvadille. Koristele pihvit juuri ennen tarjoilua yrttivoilla.
Yrttivoi: 50 g pehmeää voita, 2 tl murskattua valkosipulia, tuoretta hakattua persiljaa.
Yrttivoin voit maustaa muillakin yrtteillä mielesi mukaan (esim. kirveliä, basilikaa, pippuriseosta, ruohosipulia). Tarjoa lisäkkeeksi perunaa ja vihersalaattia.

Säilytysohje

alle +6 °C

Reseptit ja vinkit

Samankaltaisia tuotteita