Atria n1kg Naudan Takuumurea Sisäpaisti

Atria Takuumurea Naudan Sisäpaisti n1,0kg

Maustamaton naudan sisäpaisti, joka on leikattu yhden kilon palaseksi. Sisäpaisti sopii erinomaisesti pataruokiin ja myös grilliin. Sisäpaisti on vähärasvaista, sillä rasvaprosentti on vain 2,5 %. Naudan Takuumurea Naturell sisäpaisti on mureaa lihaa, sillä sen on annettu mureutua valvotuissa olosuhteissa. Liha on kasvatettu Suomessa.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378431800000

Valmistusohje

Valmistusohje paistina: Ota sisäpaisti huoneenlämpöön 1-2 h ennen kokkausta. Ruskista paisti pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla, ja nosta paisti uunivuokaan. Työnnä lämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa haluttuun kypsyyteen. Huomioi, että sisälämpötila nousee pari astetta vielä vetäytymisen aikana. Ota paisti uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Viipaleet maistuvat myös kylmänä leikkeleenä.
Nurmon pata: Ota paisti huoneenlämpöön 1 h ennen kokkausta. Pyyhi paisti talouspaperilla ja leikkaa se reilun kokoisiksi kuutioiksi. Paista kuutiot kauniin ruskeiksi pannulla voissa muutamassa erässä. Laita kuutiot pataan. Huuhtele pannu tilkalla viiniä ja kaada se lihojen päälle. Lisää muutama oksa tuoretta timjamia ja rosmariinia, 2 tl suolaa, 1 tl mustapippureita, 4 laakerinlehteä, 70 g tomaattipyreetä, sekä 2 porkkanaa ja 4 salottisipulia reiluina lohkoina. Kaada päälle n. 4 dl punaviiniä ja n. 4 dl lihalientä niin, että neste peittää ainekset lähes kokonaan. Aseta kansi paikoilleen ja kypsennä pataa 150 °C uunissa 3 h.
Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit

Säilytysohje

alle +6 °C

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 467,0 kJ
Energia 111,0 kcal
Rasva 2,5 g
josta tyydyttynyttä 1,1 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 22,0 g
Suola 0,10 g