Kanankoipipelti

50 min kokonaisaika
4
Kanankoipipelti
50 min kokonaisaika
4

Kanankoipipelti on arkiruokaa parhaimmillaan. Nopeat valmistelut, ruoka uuniin, ja pian herkullinen tuoksu kutsuu syömään.

Tähän ruokaan kotimaiset juurekset laitetaan näppärästi suoraan pakastepussista, valmiiksi kuorittuina ja pilkottuina. Jos haluat annokseen tulisuutta, sekoita juureksiin myös chilitahna. Miedommin maustetun ystävänä, jätä chilitahna pois. Lopputulos on herkullinen molemmilla tavoilla.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai annoksia, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi. Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-kriteerit täyttävää reseptiikkaa - tässä yksi sellainen.

Raaka-aineet

360 g suikalejuureksia

250 g tomaattimurskaa

1 dl vettä

1 rkl sitruunamehua

1 tl kuivattua oreganoa

1 tl kuivattua basilikaa

1 tl kuivattua timjamia

1 tl suolaa

1/2 tl (chilitahnaa)

1 pkt Atria Kanan Koipi Naturel 800g

Ohje

Sulata juuressuikaleet. Sekoita juureksiin tomaattimurska, vesi, situunanmehu ja mausteet, myös chilitahna, jos käytät sitä. Levitä juurekset uunipellille tai -vuokaan. Lisää kanankoivet. Kypsennä 160-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes koivet ovat läpikypsiä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut