Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla
Työaika
30 min
Kokonaisaika
30 min

Nämä savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla syntyvät kätevästi perinteisen savustuspöntön ja normaalin grillin yhteispelillä. Savustuspöntöstä mieto savun maku pintaan ja grillistä reilusti väriä. Vaahterasiirapista ja srirachasta keitetty marinadi kruunaa kokonaisuuden.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Koipi Naturel 800g
suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl voita
4 rkl vaahterasiirappia
3 rkl srirachaa
Valmistusohje
- Ota koivet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen savustusta.
- Mausta koivet suolalla ja pippurilla. Savusta savustuspöntössä hikkori- tai tammilastuilla noin 15 minuuttia.
- Keitä sillä aikaa voita, vaahterasiirappia ja srirachaa kattilassa kunnes seos kuplii. Valele broilerit seoksella ja grillaa kypsiksi tavallisessa grillissä.