Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla

30 min kokonaisaika
4
Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla
30 min kokonaisaika
4

Nämä savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla syntyvät kätevästi perinteisen savustuspöntön ja normaalin grillin yhteispelillä. Savustuspöntöstä mieto savunmaku pintaan ja grillistä reilusti väriä. Vaahterasiirapista ja srirachasta keitetty marinadi kruunaa kokonaisuuden.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Reisikoipi Marinoitu n1,1kg

suolaa

mustapippuria myllystä

3 rkl voita

4 rkl vaahterasiirappia

3 rkl srirachaa

Ohje

Ota koivet huoneenlämpöön puolituntia ennen savustusta. Mausta koivet suolalla ja pippurilla. Savusta savustuspöntössä hikkori- tai tammilastuilla noin 15 minuuttia. Keitä sillä aikaa voita, vaahterasiirappia ja srirachaa kattilassa kunnes seos kuplii. Valele broilerit seoksella ja grillaa kypsiksi tavallisessa grillissä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut