Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla

Nämä savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla syntyvät kätevästi perinteisen savustuspöntön ja normaalin grillin yhteispelillä. Savustuspöntöstä mieto savunmaku pintaan ja grillistä reilusti väriä. Vaahterasiirapista ja srirachasta keitetty marinadi kruunaa kokonaisuuden.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Reisikoipi Marinoitu n1,1kg
suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl voita
4 rkl vaahterasiirappia
3 rkl srirachaa
Ohje
Ota koivet huoneenlämpöön puolituntia ennen savustusta. Mausta koivet suolalla ja pippurilla. Savusta savustuspöntössä hikkori- tai tammilastuilla noin 15 minuuttia. Keitä sillä aikaa voita, vaahterasiirappia ja srirachaa kattilassa kunnes seos kuplii. Valele broilerit seoksella ja grillaa kypsiksi tavallisessa grillissä.