Savustetut kanankoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla

Työaika Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Nämä savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla syntyvät kätevästi perinteisen savustuspöntön ja normaalin grillin yhteispelillä. Savustuspöntöstä mieto savunmaku pintaan ja grillistä reilusti väriä. Vaahterasiirapista ja srirachasta keitetty marinadi kruunaa kokonaisuuden.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Koipi Naturel 800g

suolaa

mustapippuria myllystä

3 rkl voita

4 rkl vaahterasiirappia

3 rkl srirachaa

Valmistusohje

  1. Ota koivet huoneenlämpöön puolituntia ennen savustusta.
  2. Mausta koivet suolalla ja pippurilla. Savusta savustuspöntössä hikkori- tai tammilastuilla noin 15 minuuttia.
  3. Keitä sillä aikaa voita, vaahterasiirappia ja srirachaa kattilassa kunnes seos kuplii. Valele broilerit seoksella ja grillaa kypsiksi tavallisessa grillissä.