Parhaat reseptit sadonkorjuukauteen

Syksyllä kotimaiset raaka-aineet ovat parhaimmillaan, joten tämä on täydellinen hetki maistaa sesonkia ja kantaa kortensa kekoon suomalaisen ruokakulttuurin puolesta.

Suomi on maailman pohjoisin maatalousmaa. Poikkeukselliset olosuhteet tuottavat poikkeuksellisia makuja. Lapin puikulaa voidaan kasvattaa ainoastaan Lapissa, metsissämme kasvavat marjat sisältävät enemmän ravintolaineita kuin etelämmässä kasvaneet mustikat. Kasvuolosuhteet vaikuttavat makuun. Jokainen meistä maistaa eron kotimaisen mansikan ja tuontimansikan välillä. Sama ilmiö on havaittavissa muillakin raaka-aineilla.

Atrian ja Satokausikalenterin yhteisissä sadonkorjuu-resepteissä ensiluokkaiset sesongin kasvikset saavat rinnalleen puhtaan ja herkullisen lihan.

Maista sadonkorjuuajan parhaita makupareja ja kutsu pöytään myös ystävät, sukulaiset ja naapurit!

Sadonkorjuu-sivuston etusivulle tästä.