PÄÄSIÄINEN 2024

PARHAAT HERKUT PÄÄSIÄISEEN

Pääsiäinen on herkkuruokien aikaa, jolloin kokoonnutaan koko perheen voimin keväisen kattauksen ja makujen äärelle. Tänä vuonna pääsiäistä juhlitaan maalis-huhtikuun vaihteessa 29.3-1.4.2024.

Tervetuloa tutustumaan pääsiäisen herkkuihin Atrian tapaan! Tältä sivulta löydät kaiken, mitä tarvitset ikimuistoiseen pääsiäisen viettoon. Ota siis haltuun parhaat vinkkimme pääsiäiseen, jotta edessäsi on taatusti herkullinen makumatka!

 

Hyvää ja herkullista pääsiäisenaikaa!🐰

 

PÄÄSIÄISEN TUOTTEET 🍴

Pääsiäisen ruokaherkut koostuvat keväisen raikkaista kokonaisuuksista. Usein pääsiäispöydästä löytyykin esimerkiksi lammasta, karitsaa, mämmiä ja pashaa. Uskaltaisitko tänä vuonna kokeilla jotakin uutta ja kruunata pöytäsi esimerkiksi suomalaisella pääsiäiskanalla tai juhlavalla kalkkunan fileellä? Nopean ja helpon pääsiäisherkun useammallekin juhlijalle saat myös uunivalmiilla nyhtökanalla. Kurkkaa tuotteet alta ja yhdistä ne herkullisiin pääsiäisen resepteihin!

PÄÄSIÄISEN RESEPTIT 🍳

Etsitkö vielä herkullisia pääsiäisen reseptejä, joista kasata onnistunut menu? Kokosimme alle ideoita herkullisen ja helpon pääsiäisen valmisteluun. 

VINKKEJÄ LIHOJEN VALMISTUKSEEN 🥩

Pääsiäisen pöytään sopii myös erinomaisesti naudan sisä- ja ulkofile, sekä entrecote. Nämä herkut valmistuvat erinomaisesti niin pannulla, grillissä tai uunissakin. Kurkkaa alta lisää vinkkejä pihvien ja lihan valmistukseen.

Tilaa pääsiäisen parhaat lihat tästä!

PÄÄSIÄISEN KATTAUS 🥚

Pääsiäisen kattaus kaipaa värejä. Värien ja keväisen tunnelman luominen onnistuu helposti ilman suuria kustannuksia tai ostoksia, sillä monet koristeet voit tehdä itse kotona. Tästä esimerkkinä ovat pääsiäiseen sopivat kananmunat. Kokeile tänä vuonna yhdistää kananmunia kattaukseesi ja suosi esimerkiksi pöytäliinassa ja serveteissä keväisen raikkaita värejä, kuten keltaista. Nappaa vaikka myös pajunoksia mukaan!

KIINNOSTAAKO MYÖT MUUT VINKIT?

610114_Atria 650g Grilliduo_FIILIS.jpg

Näin onnistut!