ITSENÄISYYSPÄIVÄ

KATA PÖYTÄÄN SUOMALAISTA HERKKUA

 

Itsenäisyyspäivä on täydellinen hetki nauttia hyvästä ruoasta ja juhlistaa Suomen itsenäisyyttä perheen ja ystävien kanssa, hyvällä ruoalla ja paremmalla mielellä. Me Atrialla tarjoamme monipuolisia reseptivinkkejä, joiden avulla voit luoda maistuvan juhla-aterian kaikkiin juhlasesonkeihin. Tuotteissa ja resepteissämme käytetty liha on aina 100% suomalaista, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan itsenäisyyspäivän juhlintaan.

 

Tutustu esimerkiksi Tartar à la Henri Alén -reseptiin, joka sopii hienostuneempaankin juhlapöytään. Voit myös kokeilla perinteistä karjalanpaistia, joka on suomalaisen keittiön klassikko ja sopii täydellisesti juhlapäivän aterialle. Katso alta myös muut reseptit ja vinkit, jotta itsenäisyyspäivän juhla-ateriasi on sekä erittäin maukas, mutta myös suomalainen. 

RESEPTIVINKKEJÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄN

HYVÄÄ SUOMESTA -MERKKI: ERINOMAINEN VALINTA ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLINTAAN

 

Hyvää Suomesta -merkki kertoo sinulle ostajana, että tuote on valmistettu Suomessa ja sen raaka-aineet ovat kotimaisia. Sillä itsenäisyyspäivänä on erityisen tärkeää juhlistaa suomalaisuutta ja kotimaisia perinteitä on Hyvää Suomesta -merkityt tuotteet ovat erinomainen valinta juhlapöytään. Hyvää Suomesta merkityt tuotteet nimittäin edustavat suomalaista osaamista ja makua parhaimmillaan. Valitsemalla kotimaisia tuotteita, tuet paikallisia tuottajia ja varmistat, että juhlapöydässä on tarjolla puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita.

 

Tutustu Atrian Hyvää Suomesta -merkittyihin tuotteisiin.