Valmistujaiset

TERVETULOA VALMISTUJAISTEN JUHLAPÖYDÄN ÄÄRELLE!🎊

 

Kevät ja syksy merkitsevät valmistujaishuumaa, kun lukiolaiset ja ammattikoululaiset päättävät opintonsa ja suuntaavat kohti korkeakouluja ja työelämää. On tärkeää juhlia näitä nuorten suuria saavutuksia, mutta valitettavan moni aloittaa juhlien järjestämisen liian myöhään – ja aiheuttaa itselleen turhaa stressiä. Aloita suunnittelu ajoissa, noin kuukautta ennen juhlia, ja nappaa herkkuvinkkimme talteen, niin juhlasi onnistuvat taatusti!

 

Atrian kesän herkullisin ja helpoin juhlamenu tarjoaa raikkaita ja maistuvia vaihtoehtoja kesäpöytään. Kattauksessa yhdistyvät perinteiset maut ja helppous, joten voit nauttia juhlasta täysin siemauksin.

 

Alkuruoka: Kylmä tomaattikeitto. Aloitetaan kylmällä tomaattikeitolla. Keitto valmistetaan mehukkaista tomaateista, tuoreista yrteistä ja oliiviöljystä. Se tarjoillaan viileänä, koristellaan basilikalla ja kruunataan Atrian herkullisella Vuolu Kanalla.

 

Pääruoka: Possu- tai kasvisvartaat grillissä. Pääruoaksi sopivat possu- tai kasvisvartaat grillissä tuunattuina. Lisukkeeksi suosittelemme perinteistä horiatiki-salaattia, joka on täynnä raikkaita makuja. Salaatissa yhdistyvät pihvitomaatit, avomaankurkut, vihreä paprika, punasipuli, Kalamata-oliivit ja fetajuusto. Kastikkeena toimii oreganoa, oliiviöljyä, punaviinietikkaa, sokeria ja ripaus suolaa.

 

Jälkiruoka: Rahkaohukaiset ja grillatut kesän mansikat. Jätäthän aina tilaa myös jälkiruoalle! Tässä herkkumenussa jälkiruoka koostuu rahkaohukaisista ja grillatuista kesän mansikoista. Mansikat saavat makua vaahterasiirapista ja mustapippurista. Koristele annos mintun oksilla ja nauti kesän makeista hetkistä.

VALMISTUJAISTEN HERKULLISET RESEPTIT🍴

 

Valmistujaisjuhlanne kruunaa Atrian herkulliset reseptit, jotka on suunniteltu herättämään aistit ja luomaan ikimuistoisia makuelämyksiä. Kokeile esim. ohukaiskakkua, joka on kerroksittain rakennettu taivaallinen yhdistelmä makeutta ja vadelmia – täydellinen herkku juhlapäivään. Kanasalaattipiirakka on puolestaan suussa sulava yhdistelmä rustiikkista leivontataitoa ja raikkaita, keväisiä makuja. Mikäli haluat jotain todella erityistä, kokeile tänä vuonna kreikkalaista juhlamenua, joka vie vieraasi makumatkalle Välimeren rannikolle. Näillä herkkuresepteillä onnistut varmasti!

VALMISTUJAISTEN KATTAUS

 

Kattaus on yhtä ainutlaatuinen kuin juhlapäiväkin. Buffetpöydän väreillä voit heijastaa ilon ja onnistumisen hetkiä, tarjoten visuaalisen juhlan niin silmille kuin makuhermoille. Leikittele siis esillepanolla, joka houkuttelee vieraita tutkimaan ja maistamaan laajaa juhlakattausta. Mikä parasta, esimerkiksi eripariastiastolla tämä onnistuu käden käänteessä! 

Kiinnostaisiko myös muut sesonkien vinkit?

Äitienpäivän_lettukakku_01_720x910.jpg

Juhlat voi alkaa!