Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla
Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.
Raaka-aineet
3 kpl jalapenoa
1 dl majoneesia
1 pktAtria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g
200 g pieniä kypsiä uusia perunoita
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
2 kpl kevätsipulia
8 kpl pientä tortillaa tai rieskaa
2 kpl avocadoa
Valmistusohje
- Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.
- Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.
- Hienonna grillatut kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.