Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Tacot-chorizolla-ja-uusilla-perunoilla.jpg

Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.

Raaka-aineet

3 kpl jalapenoa

1 dl majoneesia

1 pktAtria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240g

200 g pieniä kypsiä uusia perunoita

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

2 kpl kevätsipulia

8 kpl pientä tortillaa tai rieskaa

2 kpl avocadoa

Valmistusohje

  1. Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.
  2. Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.
  3. Hienonna grillatut kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.
Hornetit-meksikon-tyyliin.jpg
Hornetit Meksikon tyyliin 1
Tutustu reseptiin
Nakki-currykeitto full.png
Nakki-currykeitto 0
Tutustu reseptiin
Aprikoosilihapullat.jpg
Aprikoosilihapullat 0
Tutustu reseptiin
Corn-dogit.jpg
Corn Dogit 2
Tutustu reseptiin
Brunssilankku-ohukaisista.jpg
Brunssilankku ohukaisista 0
Tutustu reseptiin