Pippa Laukan Uunifajitakset
Pippa Laukka teki kanan fileesuikaleista helpon ja herkullisen uunifajitasreseptin. Pipan maukkaisiin fajitaksiin sujautetaan kananfileesuikaleiden lisäksi runsaasti paahdettua paprikaa, sekä ihanaa, sopivan tulista tuoretomaattisalsaa. Raikas salaatti ja creme fraiche viimeistelet annoksen.
Niin fileesuikaleille, kuin reseptillekin on myönnetty Sydänmerkki, joka on helppo tapa tehdä terveyden kannalta parempia valintoja. Sydänmerkki-tuotteen tai reseptin valitessaan voi luottaa siihen, että mm. suolan määrä on maltillinen ja rasvan laatu hyvä. Lisää Sydänmerkistä, ja lisää Sydänmerkki-reseptejä löydät täältä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Sisäfilee Naturel 250g
2 rkl rypsiöljyä
1 pss fajitas -maustesekoitusta
2-3 sipulia ohuina suikaleina
1 vihreä paprika suikaleina
1 keltainen paprika suikaleina
1 keltainen paprika suikaleina
150 g kevytjuustoraastetta 17 %
Tuoresalsa:
2 kypsää tomaattia kuutioina (valutettuna
1 punainen chili puhdistettuna ja hienonnettuna
1 sipulia hienonnettuna
1 ruukku korianteria
1/2 tl suolaa
mustapippuria
Lisäksi:
4 kpl täysjyvävehnätortilloja
jäävuorisalaattia suikaleina
100 g kevyt creme fraichea
Valmistusohje
- Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna maustua viileässä noin tunti ennen tarjoilua.
- Kuumenna pannulla öljy ja ruskista fileesuikaleet. Mausta fajitas-mausteella. Laita suikaleet uunivuokaan. Kuullota samalla pannulla sipulit pehmeiksi ja lisää myös ne vuokaan. Lisää vuokaan paprikasuikaleet, sekoita ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Tarjoile tortilloiden, salaatin, tuoresalsan ja creme fraichen kanssa.