Kana-nacholautanen

Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta
Kana-nacholautanen.jpg

Tämä superherkullinen rapeaa kanaa, tuoresalsaa ja nachoja sisältävä herkku valmistuu hetkessä. Valmiiksi kypsät, rapeapintaiset kananfileepalat ovat lämmitystä vaille valmiita.

Raaka-aineet

1 pktAtria Hornet Buffalo Bites 600g

1/2 rkl sriracha-kastiketta

2 dl ranskankermaa

100 g nachoja

Salsa

1/2 kpl punasipuli hienonnettuna

1 kpl chili hienonnettuna

2 tl hienonnettua korianteria

10 kpl kirsikkatomaattia pilkottuna

1 kpl avocado kuutioituna

1 kpl limen mehu

suolaa

mustapippuria

1 tl sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita salsan ainekset keskenään.
  2. Sekoita sriracha ranskankermaan.
  3. Kuumenna kananfileepalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda uunissa myös nachot. Kokoa annokset ja herkuttele.
Kana_bagel_vaaka.jpg
Kanabagelit hunajamarinoidulla punasipulilla 4
Tutustu reseptiin
Grillattu-perunasalaatti-ja-makkaroita.jpg
Grillattu perunasalaatti ja makkaroita 4
Tutustu reseptiin
henri-alenin-kanavartaat.jpg
Henri Alénin kana-kevätsipulivartaat ja vihreä chilidippi 4
Tutustu reseptiin
Kanankoivet-juuressalsapedilla.jpg
Kanankoipipelti 0
Tutustu reseptiin
bang bang kana.jpg
Bang Bang Nyhtökana tai -kalkkuna 0
Tutustu reseptiin