Kana nacholautanen

Tämä superherkullinen rapeaa kanaa, tuoresalsaa ja nachoja sisältävä herkku valmistuu hetkessä. Valmiiksi kypsät, rapeapintaiset kananfileepalat ovat lämmitystä vaille valmiita.
Raaka-aineet
1 pkt Hornet
1/2 rkl sriracha-kastiketta
2 dl ranskankermaa
100 g nachoja
Salsa:
1/2 kpl punasipuli hienonnettuna
1 kpl chili hienonnettuna
2 tl hienonnettua korianteria
10 kpl kirsikkatomaattia pilkottuna
1 kpl avocado kuutioituna
1 kpl limen mehu
suolaa
mustapippuria
1 tl sokeria
Ohje
Sekoita salsan ainekset keskenään.
Sekoita sriracha ranskankermaan.
Kuumenna kananfileepalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda uunissa myös nachot. Kokoa annokset ja herkuttele.