Kana-nacholautanen

Työaika 10 min Kokonaisaika 30 min
2 annosta
Kana-nacholautanen.jpg

Tämä superherkullinen rapeaa kanaa, tuoresalsaa ja nachoja sisältävä herkku valmistuu hetkessä. Valmiiksi kypsät, rapeapintaiset kananfileepalat ovat lämmitystä vaille valmiita.

Raaka-aineet

1 pktAtria Hornet Buffalo Bites 600g

1/2 rkl sriracha-kastiketta

2 dl ranskankermaa

100 g nachoja

Salsa

1/2 kpl punasipuli hienonnettuna

1 kpl chili hienonnettuna

2 tl hienonnettua korianteria

10 kpl kirsikkatomaattia pilkottuna

1 kpl avocado kuutioituna

1 kpl limen mehu

suolaa

mustapippuria

1 tl sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita salsan ainekset keskenään.
  2. Sekoita sriracha ranskankermaan.
  3. Kuumenna kananfileepalat uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda uunissa myös nachot. Kokoa annokset ja herkuttele.
Atria_Kanttarelli_herukkanuotioleivat-pysty.jpg
Possun savupaistilla ja kantarelleilla täytetyt nuotioleivät 1
Tutustu reseptiin
Gyros_annos_vaaka.jpg
Helpot Vuolu-gyrokset 1
Tutustu reseptiin
Artesaani-lihapullaragu-ja-pappardellepastaa.jpg
Artesaani-lihapullaragu ja pappardellepastaa 1
Tutustu reseptiin
Levitelauta.jpg
Jouluinen levitelauta 1
Tutustu reseptiin
Vaahterasiirapilla-maustetut-pekonimakkarat-ja-lyttypotut.jpg
Vaahterasiirapilla mausteutut pekonimakkarat ja lyttypotut 0
Tutustu reseptiin