SPONSOROINTI

SPONSOROINNIN PERIAATTEET ATRIALLA

Missiomme on hyvä ruoka, parempi mieli. Hyvä ruoka tuottaa parempaa mieltä kaikille sidosryhmille. Tuettavien yhteisöjen tulee olla linjassa Atrian vastuullisuusohjelman kanssa.  Olemme tehneet ruokaa yli 100 vuoden ajan ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen:

  • Tuemme ihmisten hyvinvointia. Toimimme oikeudenmukaisesti.
  • Toimimme ympäristöä kunnioittaen, olemme sitoutuneet vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja edistämään luonnon monimuotoisuutta.
  • Atrian tuottama ruoka on eettistä, puhdasta ja turvallista. Tuotteidemme matka pellolta pöytään on avoin ja läpinäkyvä. Huolehdimme eläinten hyvinvoinnista.

Atrian sponsorointi keskittyy ensisijaisesti ihmisten hyvinvoinnin tukemiseen sekä tukeen sellaisille tahoille, jotka toimivat oikeudenmukaisesti ja mahdollistavat hyvinvointia mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. Sponsorointi on osa yritys- ja brändiviestintää, ja kumppanien välistä yhteistyötä.

Mitä ja missä Atria sponsoroi?

Haluamme sponsoroinnilla mahdollistaa lapsille ja nuorille parempaa huomista, sekä tukea terveellistä elämäntapaa edistäviä voittoa tavoittelemattomia yhteisöjä.

 

Valtakunnallisesti tuemme Lastenklinikoiden Kummien toimintaa.

Tehdaspaikkakunnilla sponsoroimme ensisijaisesti lasten ja nuorten liikuntayhteisöjä ja –seuroja. Tuotesponsoroinnilla voimme tukea myös lasten ja nuorten hyvän mielen tapahtumia.

 Tuotesponsoroinnissa käytämme rajattua tuotevalikoimaa. Sponsoroidut tuotteet tulee noutaa Atria Nurmon tehdasalueelta ennalta sovittuna ajankohtana. Vain poikkeustapauksissa tuotteita toimitetaan muihin noutopaikkoihin.

 

Emme sponsoroi tuotteita yksilöille emmekä kouluille. Tapahtumiin sponsoroituja tuotteita ei saa myydä eteenpäin. Tuotesponsoroinnissa noudatamme samoja periaatteita kuin muussakin sponsoroinnissa.

Tehdaspaikkakunnillamme sponsoroimme harkinnan mukaan myös urheilua.

 

Emme sponsoroi poliittisia tai uskollisia yhteisöjä emmekä tahoja, joiden toiminta on ristiriidassa Atrian vastuullisuusohjelman ja sponsoroinnin periaatteiden kanssa.

 

Millaiset hakemukset hyväksytään?

Tuettavien yhteisöjen tulee olla linjassa Atrian sponsoroinnin periaatteiden kanssa. Sponsorointi on tuettavan tahon ja Atrian välistä yhteistyötä, ja vastikkeellista toimintaa. Jättäessäsi hakemusta pohdi, onko toimintanne linjassa Atrian sponsoroinnin periaatteiden kanssa, ja miten ja missä voimme kertoa yhteistyöstämme. Saamme hakemuksia paljon, ja siksi käsittelemme vain tämän hakemuslinkin kautta tulleet hakemukset.

 

Kuinka usein hakemuksia käsitellään?

Teemme hakemuspäätöksiä kerran kuukaudessa, joten jätäthän hakemuksesi hyvissä ajoin.

 

Käsittelemme vain tämän hakemuslinkin kautta tulleet hakemukset.

 

Huomasithan, että 15.6-15.8 välisellä ajalla emme käsittele hakemuksia.