Pikaiset possupitat
Pehmeän pippurisella possulla ja raikkailla lisukkeilla täytetyt pitaleivät ovat täydellistä tarjottavaa niin illanvietossa kuin arki-illan ilonakin.
Murea & Nopea -possusuikaleiden sijaan reseptiin sopivat yhtä hyvin myös Murea & Nopea -sarjan kana- ja naudanlihasuikaleet.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Murea & Nopea Possu Karamelli Pekoni 250g
1 punainen paprika suikaloituna
1 rkl ruokaöljyä
1 dl kermaviiliä
persiljaa hienonnettuna
basilikaa hienonnettuna
4 kpl pitaleipää
1 kpl lehtikaali revittynä
150 g fetajuustoa murustettuna
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
Valmistusohje
- Freesaa possu- ja paprikasuikaleet kuumiksi öljytyllä pannulla.
- Mausta kermaviili persiljalla ja basilikalla.
- Lämmitä pitaleivät mikrossa tai uunissa.
- Halkaise leivät ja täytä possulla ja paprikalla, salaatilla, fetalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kermaviilikastikkeella.