Pikaiset possupitat

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta

Pehmeän pippurisella possulla ja raikkailla lisukkeilla täytetyt pitaleivät ovat täydellistä tarjottavaa niin illanvietossa kuin arki-illan ilonakin.

Murea & Nopea -possusuikaleiden sijaan reseptiin sopivat yhtä hyvin myös Murea & Nopea -sarjan kana- ja naudanlihasuikaleet.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Murea & Nopea Possu Karamelli Pekoni 250g

1 punainen paprika suikaloituna

1 rkl ruokaöljyä

1 dl kermaviiliä

persiljaa hienonnettuna

basilikaa hienonnettuna

4 kpl pitaleipää

1 kpl lehtikaali revittynä

150 g fetajuustoa murustettuna

100 g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna

Valmistusohje

  1. Freesaa possu- ja paprikasuikaleet kuumiksi öljytyllä pannulla.
  2. Mausta kermaviili persiljalla ja basilikalla.
  3. Lämmitä pitaleivät mikrossa tai uunissa.
  4. Halkaise leivät ja täytä possulla ja paprikalla, salaatilla, fetalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kermaviilikastikkeella.