Kanapatonki
Työaika
30 min
Kokonaisaika
30 min
Nämä mehevät patongit täytetään kanalla ja rapealla kaalisalaatilla. Potkua tuo lempeä sriracha-majoneesi ja raikkautta kurkku ja kevätsipuli. Helppoa ja herkullista.
Raaka-aineet
1 pkt Kana
2 rkl srirachaa
1 1/2 dl majoneesia
1/2 kurkku viipaleina
2 kpl kevätsipulia viipaleina
1 kpl iso patonki (tai 2 pientä patonkia)
Valmistusohje
- Sekoita sriracha majoneesiin.
- Grillaa kanan fileeleikkeet kypsiksi.
- Paahda myös patongit grillissä lämpimiksi.
- Täytä patongit kanalla, kaalisalaatilla, sriracha-majoneesilla, kurkulla ja kevätsipulilla.
- Leikkaa annospaloiksi.
KOKEILE MYÖS
Aamupalapizza
0
Tutustu reseptiin
Henri Alénin Minestra Maritata kanasta
15
Tutustu reseptiin
Natalia Salmelan Suomi-rullakebab
0
Tutustu reseptiin
Helppo raakamakkaravuoka grillissä
0
Tutustu reseptiin
Juustoiset kanacroissantit
1
Tutustu reseptiin