Kanapatonki

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
6 annosta
Asian-bbq--kanapatonki.jpg

Nämä mehevät patongit täytetään kanalla ja rapealla kaalisalaatilla. Potkua tuo lempeä sriracha-majoneesi ja raikkautta kurkku ja kevätsipuli. Helppoa ja herkullista.

Raaka-aineet

1 pktAtria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g

2 rkl srirachaa

1 1/2 dl majoneesia

1/2 kurkku viipaleina

2 kpl kevätsipulia viipaleina

1 kpl iso patonki (tai 2 pientä patonkia)

2 pktAtria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g

Valmistusohje

  1. Sekoita sriracha majoneesiin.
  2. Grillaa kanan fileeleikkeet kypsiksi.
  3. Paahda myös patongit grillissä lämpimiksi.
  4. Täytä patongit kanalla, kaalisalaatilla, sriracha-majoneesilla, kurkulla ja kevätsipulilla.
  5. Leikkaa annospaloiksi.
johannarontu-atria-NEW_6914.jpg
Atria Master Class Nyhtökana à la Henri Alén 1
Tutustu reseptiin
Entrecote-ja-grillattua-sydansalaattia-caesar-henri-alen.jpg
Entrecote ja grillattua sydänsalaattia à la Henri Alén 0
Tutustu reseptiin
Baobun1.jpg
Bao bunit 4
Tutustu reseptiin
possupizza-bianco.jpg
Possupizza Bianco 0
Tutustu reseptiin
kanavohvelit.jpg
Kanavohvelit 0
Tutustu reseptiin