Kanapatonki
Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
6 annosta
Nämä mehevät patongit täytetään kanalla ja rapealla kaalisalaatilla. Potkua tuo lempeä sriracha-majoneesi ja raikkautta kurkku ja kevätsipuli. Helppoa ja herkullista.
Raaka-aineet
1 pktAtria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g
2 rkl srirachaa
1 1/2 dl majoneesia
1/2 kurkku viipaleina
2 kpl kevätsipulia viipaleina
1 kpl iso patonki (tai 2 pientä patonkia)
Valmistusohje
- Sekoita sriracha majoneesiin.
- Grillaa kanan fileeleikkeet kypsiksi.
- Paahda myös patongit grillissä lämpimiksi.
- Täytä patongit kanalla, kaalisalaatilla, sriracha-majoneesilla, kurkulla ja kevätsipulilla.
- Leikkaa annospaloiksi.