Kanapatonki

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
6 annosta

Nämä mehevät patongit täytetään kanalla ja rapealla kaalisalaatilla. Potkua tuo lempeä sriracha-majoneesi ja raikkautta kurkku ja kevätsipuli. Helppoa ja herkullista.

Raaka-aineet

1 pkt Kana

2 rkl srirachaa

1 1/2 dl majoneesia

1/2 kurkku viipaleina

2 kpl kevätsipulia viipaleina

1 kpl iso patonki (tai 2 pientä patonkia)

2 pkt Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g

Valmistusohje

  1. Sekoita sriracha majoneesiin.
  2. Grillaa kanan fileeleikkeet kypsiksi.
  3. Paahda myös patongit grillissä lämpimiksi.
  4. Täytä patongit kanalla, kaalisalaatilla, sriracha-majoneesilla, kurkulla ja kevätsipulilla.
  5. Leikkaa annospaloiksi.