Kasvistikut ja couscoussalaatti fetalla ja kurkkujugurttikastikkeella

Ruokaisa couscoussalaatti on nopea valmistaa ja sopii täydellisesti nautittavaksi Atrian kasvistikkujen kanssa. Mintulla ja valkosipulilla maustettu kurkkudippi toimii täydellisenä lisukkeena molemmille.
Raaka-aineet
1 pkt Kasvistikku
Feta-couscoussalaatti:
1 dl couscousia
vettä
suolaa
mustapippuria
1 kpl paprika
2 kpl tomaatti
1/2 ruukku lehtipersiljaa
100 g fetajuustoa
1/2 kpl sitruunan mehu
Kurkkudippi:
1/2 kpl kurkku
1 kpl valkosipulin kynsi
1/4 ruukku minttua
1 dl jogurttia
1/2 tl hunajaa
1 tl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Ohje
Kypsennä couscous kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja jäähdytä.
Kuutioi paprika ja tomaatit, hienonna lehtipersilja ja murusta fetajuusto ja laita ne couscousin kanss kulhoon. Purista joukkoon vielä mehu sitruunanpuolikkaasta ja pyöräytä sekaisin.
Raasta kurkku ja purista raasteesta enimmät mehut pois. Hienonna valkosipulinkynsi ja minttu, ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
Kuumenna kasvistikut uunissa tai öljytyllä pannulla. Tarjoile kuumat tikut couscoussalaatin ja kurkkudipin kera.