Salsa-kanaburgerit
Raikas tomaattisalsa sopii erinomaisesti burgerin väliin. Valmistaudu siis kokeilemaan burgereita hauskalla twistillä!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Jauheliha 600g
1/4 dl öljyä paistamiseen
6 hampurilaissämpylää
1 pkt Atria Coleslaw 300g
jalapenoviipaleita maun mukaan
1 pss jääsalaattia
Salsa
1/2 kg tomaatteja pieneksi kuutioituna
1 punasipuli pieneksi kuutioituna
1/2 ruukku tuoretta korianteria hienonnettuna
1 limen mehu
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Sekoita salsan ainekset keskenään.
- Ota jauheliha huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kokkausta. Jaa jauheliha kuuteen osaan ja muotoile hampurilaispihveiksi. Mausta pihvit oman maun mukaan. Paista pihvit kypsiksi öljytyllä pannulla.
- Lämmitä sämpylät. Kokoa sämpylöiden väliin coleslaw-salaattia, jalapenoa, burgerpihvi, salaattia ja runsaasti raikasta tomaattisalsaa.