Dippiplate kaurakuorrutetusta kanan sisäfileestä ja parmesaanipaahdetuista kasviksista

30 min kokonaisaika
2-4
Dippiplate kaurakuorrutetusta kanan sisäfileestä ja parmesaanipaahdetuista kasviksista
30 min kokonaisaika
2-4

Atrian kaurakuorrutetuista kanan sisäfileistä ja paistipaloista valmistat herkullisen dippivadin. Pilko kaveriksi kukkakaalia ja porkkanaa, paahda ne parmesaanilla kuorrutettuna uunissa ja nauti koko komeus dippien kanssa.

Raaka-aineet

50 g parmesaania

1 kukkakaali

500 g porkkanoita

1 valkosipulinkynsi

1 dl öljyä

1/2 tl chilijauhetta)

2 tl suolaa

öljyä paistamiseen

1 rasia Atria Kanan Kaurakuorrutettu Paistipala & Firecracker-dippi 450g

1 rasia Atria Kanan Kaurakuorrutettu Sisäfilee & Kurkkumajoneesidippi 380g

Ohje

Raaasta juusto. Pilko kukkakaali varsineen reiluiksi naposteltaviksi ja porkkanat muutamaan osaan. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kukkakaalit, porkkanat, valkosipuli ja öljy keskenään. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kasviksiin tulisuutta. Levitä kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suolaa ja juustoraaste. Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

 

Paista kananfileet ja paistipalat kypsiksi pannulla reilussa määrässä öljyä, välillä käännellen. Kokoa dippiplate kanoista, paahdetuista kasviksista ja kanapakkausten dipeistä.

 

Näillä Atria-tuotteilla onnistut