Dippiplate kaurakuorrutetusta kanan sisäfileestä ja parmesaanipaahdetuista kasviksista

Atrian kaurakuorrutetuista kanan sisäfileistä valmistat herkullisen dippivadin. Pilko kaveriksi kukkakaalia ja porkkanaa, paahda ne parmesaanilla kuorrutettuna uunissa ja nauti koko komeus dippien kanssa.

Raaka-aineet
50 g parmesaania
1 kukkakaali
500 g porkkanoita
1 valkosipulinkynsi
1 dl öljyä
1/2 tl chilijauhetta)
2 tl suolaa
öljyä paistamiseen
2 rasia Atria Kanan Kaurakuorrutettu Sisäfilee & Kurkkumajoneesidippi 380g
Valmistusohje
- Raaasta juusto. Pilko kukkakaali varsineen reiluiksi naposteltaviksi ja porkkanat muutamaan osaan. Hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kukkakaalit, porkkanat, valkosipuli ja öljy keskenään. Lisää joukkoon myös chili, jos haluat kasviksiin tulisuutta.
- Levitä kasvikset leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suolaa ja juustoraaste.
- Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Paista kananfileet kypsiksi pannulla reilussa määrässä öljyä, välillä käännellen.
- Kokoa dippiplate kanoista, paahdetuista kasviksista ja kanapakkausten dipeistä.
Kokeile myös
