Grillatut kanatacot
Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta
Itse tehty tomaattisalsa eli pico de gallo syntyy vaivattomasti, ja pesee kaupan vastaavat mennen tullen.
Raaka-aineet
Pico de Gallo
3 kpl isoa tomaattia
1/2 ruukkua korianteria
1 kpl valkosipulinkynsi
1/2 chili
1/2 kpl limen mehu
suolaa
sokeria
Lisäksi
1 pktAtria Kanan Sisäfilee Naturel 480g
2 kpl maissintähkää
öljyä
suolaa
2 kpl avocadoa
8-12 kpl pientä (maissi-)tortillaa
1 purkki ranskankermaa
Valmistusohje
- Hienonna kaikki salsan kasvikset ja sekoita limen mehun kanssa. Mausta suolalla ja sokerilla.
- Grillaa tai paista kanan sisäfileet kypsiksi.
- Voitele maissit öljyllä ja grillaa tai paahda uunissa niihin kunnolla väriä.
- Leikkaa maissintähkistä jyvät irti. Sekoita jyviin suolaa.
- Kuori avocado ja leikkaa kuutioiksi.
- Lämmitä tortillat.
- Tarjoile kanan sisäfileet pienten tortillojen, salsan, avokadon ja ranskankerman kanssa.