Grillatut kanatacot

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Itse tehty tomaattisalsa eli pico de gallo syntyy vaivattomasti, ja pesee kaupan vastaavat mennen tullen.

Raaka-aineet

Salsa:

3 kpl isoa tomaattia

1/2 ruukkua korianteria

1 kpl valkosipulinkynsi

1/2 chili

1/2 kpl limen mehu

suolaa

sokeria

Lisäksi:

1 pkt Kana fileitä

2 kpl maissintähkää

öljyä

suolaa

2 kpl avocadoa

8-12 kpl pientä (maissi-)tortillaa

1 purkki ranskankermaa

Valmistusohje

  1. Hienonna kaikki salsan kasvikset ja sekoita limen mehun kanssa. Mausta suolalla ja sokerilla.
  2. Grillaa tai paista kanan sisäfileet kypsiksi.
  3. Voitele maissit öljyllä ja grillaa tai paahda uunissa niihin kunnolla väriä.
  4. Leikkaa maissintähkistä jyvät irti. Sekoita jyviin suolaa.
  5. Kuori avocado ja leikkaa kuutioiksi.
  6. Lämmitä tortillat.
  7. Tarjoile kanan sisäfileet pienten tortillojen, salsan, avokadon ja ranskankerman kanssa.