Pizzaletut pinaattiohukaisista
Työaika
Kokonaisaika
15 min
Atrian pinaattiohukaiset taipuvat helposti herkullisiksi pizzaletuiksi, kun päälle lisää ketsuppia ja kinkkuleikkelettä. Nämä pizzaletut osaa pienempikin koululainen valmistaa itselleen vaikkapa välipalaksi.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Pinaattiohukainen 400g
1 dl ketsuppia
1 prk ananaspaloja
100 g mozzarellaraastetta
kuivattua oreganoa
Valmistusohje
- Levitä pinaattiohukaisille ohut kerros ketsuppia, taiteltu kinkkusiivu, ananaspaloja ja juustoraastetta.
- Lämmitä mikrossa tai uunissa, kunnes juusto on sulanut. Ripottele pinnalle oreganoa.
KOKEILE MYÖS
Kasvistikut ja couscoussalaatti fetalla ja kurkkujugurttikastikkeella
0
Tutustu reseptiin
Tex Mex -nakkikeitto
1
Tutustu reseptiin
Macho nacho supreme
0
Tutustu reseptiin
Juustoburgerit hölskykurkuilla
1
Tutustu reseptiin
Tomaattinen uunilenkki juustolla
0
Tutustu reseptiin