Atria n1,0kg  Naudan Takuumurea Paahtopaisti Naturell

Atria Takuumurea Naudan Paahtopaisti n1,0kg

Naudan paahtopaisti sopii hienosti valmistettavaksi kokonaisena uunissa paahtamalla tai palasiksi leikattuna pataruokana. Takuumurea liha tarkoittaa sitä, että lihan on annettu mureutua valvotuissa olosuhteissa lihan omien entsyymien voimalla. Paahtopaisti on vähärasvaista lihaa, jossa ei ole jänteitä tai kalvoja. Lihan alkuperä on Suomi.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378421600009

Valmistusohje

Paahtopaisti soveltuu parhaiten uunissa kypsennettäväksi paistiksi sekä haudutettaviin liharuokiin. Kypsä paisti on suosittu myös kylminä leikkeleinä.
Valmistusohje paistina: Ota paahtopaisti huoneenlämpöön n. 1-2 h ennen kypsennystä. Ruskista paisti pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinta suolalla ja pippurilla, ja nosta paisti uunivuokaan. Työnnä lämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150-asteisessa uunissa haluttuun kypsyyteen. Huomioi, että sisälämpötila nousee pari astetta vielä vetäytymisen aikana. Ota paisti uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min.
Valmistusohje pihveinä: Ota paahtopaisti huoneenlämpöön 1-2 h kokkausta. Leikkaa paisti poikkisyin 1,5 cm paksuiksi pihveiksi. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista pannulla tilkassa öljyä n. 4 min per puoli haluttuun kypsyyteen. Kiedo pihvit löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 10 min. Sekoita kattilassa 4 dl kermaa, 2 rkl soijakastiketta, 2 tl Dijon-sinappia ja ripaus rouhittua mustapippuria. Kiehauta kastikkeeksi.
Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit

Säilytysohje

alle +6 °C

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 500,0 kJ
Energia 120,0 kcal
Rasva 3,9 g
josta tyydyttynyttä 1,8 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 21,0 g
Suola 0,10 g