Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g
Atria Sitruuna & Pippuri kanan fileesuikale valmistuu helposti pannulla. Kanansuikaleet sopivat erinomaisesti esimerkiksi monenlaisia kastikkeisiin ja kanasalaatteihin. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin fileesuikale (70 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, maltodekstriini, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. sipuli, musta-, viher- ja rosépippuri, cayenne), maissitärkkelys, aromit (mm. paprika), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), hapettumisenestoaine E 331, sitruunamehujauhe, dekstroosi, auringonkukkaöljy, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
505 kJ
Energia
120 kcal
Rasva
5,2 g
josta tyydyttynyttä
0,6 g
Hiilihydraatit
2,9 g
josta sokeria
1,3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
15 g
Suola
0,88 g
Valmistusohje
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.