Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g

Atria-Kanan-Fileesuikale-Sitruuna-&-Pippuri_3968.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria Sitruuna & Pippuri kanan fileesuikale valmistuu helposti pannulla. Kanansuikaleet sopivat erinomaisesti esimerkiksi monenlaisia kastikkeisiin ja kanasalaatteihin. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin fileesuikale (70 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, maltodekstriini, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. sipuli, musta-, viher- ja rosépippuri, cayenne), maissitärkkelys, aromit (mm. paprika), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), hapettumisenestoaine E 331, sitruunamehujauhe, dekstroosi, auringonkukkaöljy, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 505 kJ
Energia 120 kcal
Rasva 5,2 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 2,9 g
josta sokeria 1,3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 15 g
Suola 0,88 g

Valmistusohje

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?