Kanapastavuoka

Työaika 20 min Kokonaisaika 1 t
4 annosta
Atria Fileesuikaleet kansikuva.png

Tällä reseptillä valmistuu helppo yhden vuoan kanapasta! Sitruuna & Pippuri -fileesuikaleet tuovat pastaan ihanaa raikkautta. 

Raaka-aineet

2 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g

300 g pastaa

250 g kevytkermaa

250 g kanalientä

1 kpl suippopaprika

1 kpl sitruunan mehu

1 dl kevyttä juustoraastetta

100 g tuoretta pinaattia

suolaa ja mustapippuria maun mukaan

persiljaa koristeluun

Kastike

1 dl 0% kreikkalaista jogurttia

kourallinen persiljaa

1 tl valkosipulijauhetta

ripaus suolaa

2 tl sitruunamehua

Valmistusohje

  1. Lisää pasta uunivuokaan. Valuta pastan päälle kerma ja kanaliemi.
  2. Leikkaa suippopaprika ja lisää vuokaan.
  3. Lisää kanan fileesuikaleet tasaisesti vuokaan.
  4. Lisää vuokaan sitruunamehu, pinaatti, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.
  5. Lisää päälle juustoraaste.
  6. Peitä vuoka foliolla. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  7. Vuoan paistuessa valmista kastike. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja laita kastike jääkaappiin maustumaan.
  8. 30 minuutin paistamisen jälkeen poista folio ja laita vuoka takaisin uuniin 10 minuutiksi.
  9. Lisää paistetun vuoan päälle kastike ja tuore persilja.