Kanapastavuoka

Tällä reseptillä valmistuu helppo yhden vuoan kanapasta! Sitruuna & Pippuri -fileesuikaleet tuovat pastaan ihanaa raikkautta.
Raaka-aineet
2 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g
300 g pastaa
250 g kevytkermaa
250 g kanalientä
1 kpl suippopaprika
1 kpl sitruunan mehu
1 dl kevyttä juustoraastetta
100 g tuoretta pinaattia
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
persiljaa koristeluun
Kastike
1 dl 0% kreikkalaista jogurttia
kourallinen persiljaa
1 tl valkosipulijauhetta
ripaus suolaa
2 tl sitruunamehua
Valmistusohje
- Lisää pasta uunivuokaan. Valuta pastan päälle kerma ja kanaliemi.
- Leikkaa suippopaprika ja lisää vuokaan.
- Lisää kanan fileesuikaleet tasaisesti vuokaan.
- Lisää vuokaan sitruunamehu, pinaatti, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää päälle juustoraaste.
- Peitä vuoka foliolla. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
- Vuoan paistuessa valmista kastike. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja laita kastike jääkaappiin maustumaan.
- 30 minuutin paistamisen jälkeen poista folio ja laita vuoka takaisin uuniin 10 minuutiksi.
- Lisää paistetun vuoan päälle kastike ja tuore persilja.