Kana-kaurabowl

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
3 annosta
3968_Kana_kaurabowl_tuote_viisto_1_1.jpg

Ravitsevassa ja maukkaassa kana-kaurabowlissa on runsaasti kuitua sekä hyviä rasvoja. Tämän takaavat kokojyväkaura, reipas määrä kasviksia, pähkinät ja öljy. Makua antavat hienonnetut yrtit sekä sitruunalla ja pippurilla maustetut Atria Kanan fileesuikaleet.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g

3 dl kaurajyviä

1 dl cashewpähkinöitä

1 rkl öljyä

100 g salaattia

250 g minitomaatteja

2 kpl suippopaprikaa

1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa ja persiljaa

2 rkl öjyä

Valmistusohje

  1. Keitä kaurajyvät pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Paahda cashewpähkinöitä muutaman minuutin ajan kuivalla paistinpannulla koko ajan sekoitellen. Siirrä pähkinät sivuun odottamaan.
  3. Kuumenna paistinpannussa öljy ja ruskista Atria Sitruuna & Pippuri kanan fileesuikaleita 2 minuutin ajan, laske lämpöä ja jatka paistamista välillä käännellen vielä noin 6 minuuttia.
  4. Huuhtele ja valuta salaatti, minitomaatit ja suippopaprikat. Revi tai suikaloi salaatti, halkaise tomaatit ja paloittele suippopaprika.
  5. Hienonna yrtit ja sekoita öljyn kanssa valutettujen kaurajyvien joukkoon. Maista ja mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
  6. Kokoa bowlit salaatista, kaurajyvistä, minitomaateista ja paprikasta. Laita päälle paistettua sitruunalla ja pippurilla maustettua kanaa. Ripota päälle cashewpähkinöitä.