Kana-kaurabowl

Ravitsevassa ja maukkaassa kana-kaurabowlissa on runsaasti kuitua sekä hyviä rasvoja. Tämän takaavat kokojyväkaura, reipas määrä kasviksia, pähkinät ja öljy. Makua antavat hienonnetut yrtit sekä sitruunalla ja pippurilla maustetut Atria Kanan fileesuikaleet.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g
3 dl kaurajyviä
1 dl cashewpähkinöitä
1 rkl öljyä
100 g salaattia
250 g minitomaatteja
2 kpl suippopaprikaa
1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa ja persiljaa
2 rkl öjyä
Valmistusohje
- Keitä kaurajyvät pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Paahda cashewpähkinöitä muutaman minuutin ajan kuivalla paistinpannulla koko ajan sekoitellen. Siirrä pähkinät sivuun odottamaan.
- Kuumenna paistinpannussa öljy ja ruskista Atria Sitruuna & Pippuri kanan fileesuikaleita 2 minuutin ajan, laske lämpöä ja jatka paistamista välillä käännellen vielä noin 6 minuuttia.
- Huuhtele ja valuta salaatti, minitomaatit ja suippopaprikat. Revi tai suikaloi salaatti, halkaise tomaatit ja paloittele suippopaprika.
- Hienonna yrtit ja sekoita öljyn kanssa valutettujen kaurajyvien joukkoon. Maista ja mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
- Kokoa bowlit salaatista, kaurajyvistä, minitomaateista ja paprikasta. Laita päälle paistettua sitruunalla ja pippurilla maustettua kanaa. Ripota päälle cashewpähkinöitä.