Sitruunapasta

Työaika 20 min Kokonaisaika 20 min
3 annosta
3968_Atria_Kanan_Fileesuikale_Sitruuna_Pippuri_300g_annos_fiilis.jpg

Tämä resepti yhdistää sitruunan raikkauden, kermaisen kastikkeen ja mehukkaan kanan herkulliseksi makuelämykseksi! Tämä ruoka on täydellinen arjen kiireisiin tai viikonlopun rentoihin illallisiin – se valmistuu nopeasti ja maistuu taatusti koko perheelle.

Raaka-aineet

250 g simpukkapastaa

1 kpl pieni sipuli

1 kpl valkosipulinkynsi

2 rkl voita tai öljyä

1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g

2 dl ruokakermaa

0,5 kpl ruukkua tuoretta basilikaa

1 dl parmesaania lastuina

pippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Laita pastavesi kiehumaan kattilaan ja mausta se suolalla. Kun vesi kiehuu, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja säästä noin desi keitinvedestä.
  2. Samalla kun pastavesi kiehuu ja pasta kypsyy, valmista kastike. Kuori ja hienonna sipulit. 
  3. Kuumenna voi tai öljy isolla pannulla. Kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää kanat ja kerma. Anna kiehua pari minuuttia.
  4. Silppua basilika ja lisää silppu kastikkeeseen. Aiemmin säästämälläsi pastan keitinvedellä voit säätää kastikkeen koostumusta sopivaksi.
  5. Lisää lopuksi pastan päälle parmesaania ja rouhaise pippuria myllystä.