Sitruunapasta

Tämä resepti yhdistää sitruunan raikkauden, kermaisen kastikkeen ja mehukkaan kanan herkulliseksi makuelämykseksi! Tämä ruoka on täydellinen arjen kiireisiin tai viikonlopun rentoihin illallisiin – se valmistuu nopeasti ja maistuu taatusti koko perheelle.
Raaka-aineet
250 g simpukkapastaa
1 kpl pieni sipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
2 rkl voita tai öljyä
1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g
2 dl ruokakermaa
0,5 kpl ruukkua tuoretta basilikaa
1 dl parmesaania lastuina
pippuria myllystä
Valmistusohje
- Laita pastavesi kiehumaan kattilaan ja mausta se suolalla. Kun vesi kiehuu, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja säästä noin desi keitinvedestä.
- Samalla kun pastavesi kiehuu ja pasta kypsyy, valmista kastike. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna voi tai öljy isolla pannulla. Kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää kanat ja kerma. Anna kiehua pari minuuttia.
- Silppua basilika ja lisää silppu kastikkeeseen. Aiemmin säästämälläsi pastan keitinvedellä voit säätää kastikkeen koostumusta sopivaksi.
- Lisää lopuksi pastan päälle parmesaania ja rouhaise pippuria myllystä.