Kana-caesarhampurilaiset

Näin syntyy supermehevä ja maukas kanahampurilainen! Kana-caesarhampurilaisen juju on täyttää hamppari sitruunalla ja pippurilla maustetulla Atria Kanan Fileesuikaleella. Kun hampurilaisen sisään kasataan lisäksi parmesaanimajoneesia ja reilusti rapeaa salaattia, on klassikkosalaatin makumaailma tavoitettu ja hampurilainen valmis herkuteltavaksi!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g
1 rkl öljyä
0,5 dl raastettua parmesaania
1 dl majoneesia
50 g salaattia
2 kpl hampurilaissämpylää
Valmistusohje
- Kuumenna paistinpannussa öljy ja ruskista Atria Sitruuna & Pippuri kanan fileesuikaleita 2 minuutin ajan, laske lämpöä ja jatka paistamista välillä käännellen vielä noin 6 minuuttia.
- Raasta kanojen paistuessa majoneesin joukkoon parmesaania käyttäen raastimen hienoa terää. Sekoita tasaiseksi.
- Huuhtele, valuta ja revi tai suikaloi salaatti.
- Paahda hampurilaissämpylöiden leikkauspintoja hetken aikaa kuivalla pannulla. Täytä sämpylät parmesaanimajoneesilla, salaatilla sekä Atria Sitruuna & Pippuri kanan fileesuikaleilla – ja herkuttele!