Uuniperunat sitruunaisella kanatäytteellä

Tämä herkullinen ja helppo ruoka sopii niin arkeen kuin vaikkapa rentoihin illanistujaisiin. Tarjoile uuniperunat raikkaan salaatin kera ja nauti kevyestä, mutta täyttävästä ateriasta!
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Fileesuikale Sitruuna & Pippuri 300g
6 kpl uuniperunoita (esim. rosamunda)
200 g raejuustoa
200 g kevyttä kermaviiliä
0,5 kpl silputtua punasipulia
0,5 kpl punainen paprika kuutioituna
100 g tuorekurkkua kuutioituna
100 g pakastemaissia
0,5 kpl sitruunan mehu
1 tl sitruunapippuria
0,5 dl persiljasilppua
ruokaöljyä
Valmistusohje
- Pese perunat huolellisesti ja kuivaa ne. Laita perunat uunipellille, voit pistellä niihin reikiä haarukalla ja sipaista pintaan hieman öljyä.
- Kypsennä perunoita uunissa 200 asteessa 45-50 minuuttia, perunoiden koosta riippuen.
- Paista kanan fileesuikaleet kypsiksi paistinpannussa öljyssä ja anna jäähtyä.
- Sekoita kanasuikaleiden joukkoon kaikki muut raaka-aineet.
- Laita täyte jääkaappiin tekeytymään.
- Kun perunat ovat kypsiä, tee perunan pintaan viilto veitsellä ja täytä perunat kanatäytteellä.