Tomaattinen uunilenkki juustolla

Työaika 30 min Kokonaisaika
4 annosta

Tomaattinen uunilenkki juustolla on nopeasti valmistuva arkiruokaherkku. Viiltoihin lisätään ketsupin lisäksi tuoretta tomaattia ja juustoa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kunnon Arki Uunilenkki 400g

2 rkl ketsuppia

2 tomaattia puolitettuna ja ohuiksi viipaleiksi leikattuna

50 g emmental-juustoa ohuina viipaleina

2 rkl paahdettua sipulia

Valmistusohje

  1. Tee uunilenkkiin viillot noin yhden sentin välein, ja laita viiltoihin ketsuppia. Lisää viiltoihin vuorotellen tomaattia ja juustoa.
  2. Paista uunilenkkiä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
  3. Lisää valmiin uunimakkaran päälle rapeaa paahdettua sipulia ja tarjoa lisukkeena vaikkapa perunamuusia.