Tomaattinen uunilenkki juustolla
Työaika
30 min
Kokonaisaika
Tomaattinen uunilenkki juustolla on nopeasti valmistuva arkiruokaherkku. Viiltoihin lisätään ketsupin lisäksi tuoretta tomaattia ja juustoa.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kunnon Arki Uunilenkki 400g
2 rkl ketsuppia
2 tomaattia puolitettuna ja ohuiksi viipaleiksi leikattuna
50 g emmental-juustoa ohuina viipaleina
2 rkl paahdettua sipulia
Valmistusohje
- Tee uunilenkkiin viillot noin yhden sentin välein, ja laita viiltoihin ketsuppia. Lisää viiltoihin vuorotellen tomaattia ja juustoa.
- Paista uunilenkkiä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
- Lisää valmiin uunimakkaran päälle rapeaa paahdettua sipulia ja tarjoa lisukkeena vaikkapa perunamuusia.
KOKEILE MYÖS
Välimeren lihapyörykät
27
Tutustu reseptiin
Vaahterasiirapilla mausteutut pekonimakkarat ja lyttypotut
0
Tutustu reseptiin
Waltava Lihis
0
Tutustu reseptiin
MasterChef-Marinan entrecote ja punaviinikastike
2
Tutustu reseptiin
Kinkku-taatelipizza Bianco
0
Tutustu reseptiin