Sinappinen uunimakkara juustolla

30 min työaika
4
Sinappinen uunimakkara juustolla
30 min työaika
4

Uunimakkara herkullisen pehmeällä Koskenlaskija-juustolla on helppo arkiruoka. Lisää vuokaan tomaattia ja sipulia. Kasvislisuke annokseen paahtuu näppärästi samassa vuoassa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Hiillos Grillimakkara 400g

2 rkl sinappia

1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa viipaleina

2 sipulia renkaiksi leikattuna

1 rasia kirsikkatomaatteja

ripaus suolaa

mustapippuria myllystä

Ohje

Tee jokaiseen makkaraan noin kuusi viiltoa ja laita viiltoihin sinappia. Upota sulatejuustoviipaleet viiltoihin. Laita makkarat uunivuokaan ja lisää ympärille kirsikkatomaatit ja sipulirenkaat. Lisää kasviksiin ripaus suolaa ja mustapippuria. Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut