Sinappinen uunimakkara juustolla
Uunimakkara herkullisen pehmeällä Koskenlaskija-juustolla on helppo arkiruoka. Lisää vuokaan tomaattia ja sipulia. Kasvislisuke annokseen paahtuu näppärästi samassa vuoassa.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Hiillos Lihaisa Grillimakkara 350g
2 rkl sinappia
1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa viipaleina
2 sipulia renkaiksi leikattuna
1 rasia kirsikkatomaatteja
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Tee jokaiseen makkaraan noin kuusi viiltoa ja laita viiltoihin sinappia. Upota sulatejuustoviipaleet viiltoihin. Laita makkarat uunivuokaan ja lisää ympärille kirsikkatomaatit ja sipulirenkaat. Lisää kasviksiin ripaus suolaa ja mustapippuria. Paista vuokaa 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.