Spagetti bolognese

Spagetti bolognese eli pasta tomaattisella jauhelihakastikkeella on taattua ja helppoa arkiruokaa, joka maistuu koko perheelle. Valmistat Spagetti Bolognesen tämän reseptin avulla helposti ja nopeasti. Valmis Spagetti Bolognese on myös helppo pakastaa myöhempiä ruokailuhetkiä varten.
Raaka-aineet
1 rasia Atria Kevyt Jauheliha 9,5% 400g
500 g tomaattimurskaa (tetrassa)
1 sipuli hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria
500 g spagettia
4/5 ruukku tuoretta basilikaa
1 ruukku tuoretta timjamia
1 ruukku tuoretta persiljaa
Tarjoiluun:
keitettyä spagettia
parmesaania
1/5 ruukku loput tuoreesta basilikasta
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää tomaattimurska ja hauduta kastikkeeksi. Lyhytkin haudutus riittää, mutta pitkä haudutus tekee mausta entistä täyteläisemmän.
- Lisää hienonnetut yrtit kastikkeeseen haudutuksen loppuvaiheessa.
- Tarjoile bolognesekastike keitetyn pastan kanssa.
Kruunaa Spagetti Bolognese -annos raastetulla parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.