Pinaattiletut ja kinkku-puolukkamousse

Työaika Kokonaisaika 20 min
6 annosta

Tekisikö mieli pinaattilettuja kinkku-puolukkamoussella?  Ne ovat täydellisiä vaikkapa naposteluun tai alkupalaksi. ūüĎĆ

Raaka-aineet

100 g Atria Saunapalvi 350g

1/2 ruukku persiljaa

300 g smetanaa

1/2 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

1/2 dl puolukoita

1 pkt Atria Pinaattiohukainen 400g

Valmistusohje

  1. Pilko palvikinkku pieneksi kuutioksi. Hienonna lehtipersilja. Laita osa silpusta syrjään koristelua varten.
  2. Vaahdota smetana sähkövatkaimella kovaksi. Lisää suola, pippuri, persilja ja kinkku. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon vielä puolukat ja sekoita varovasti.
  3. Lämmitä pinaattiohukaiset pannulla, uunissa tai mikrossa. Nostele moussea lettujen päälle.