Pinaattiletut ja kinkku-puolukkamousse
Työaika
Kokonaisaika
20 min
Tekisikö mieli pinaattilettuja kinkku-puolukkamoussella? Ne ovat täydellisiä vaikkapa naposteluun tai alkupalaksi. 👌
Raaka-aineet
100 g Atria Saunapalvi 350g
1/2 ruukku persiljaa
300 g smetanaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna
1/2 dl puolukoita
Valmistusohje
- Pilko palvikinkku pieneksi kuutioksi. Hienonna lehtipersilja. Laita osa silpusta syrjään koristelua varten.
- Vaahdota smetana sähkövatkaimella kovaksi. Lisää suola, pippuri, persilja ja kinkku. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon vielä puolukat ja sekoita varovasti.
- Lämmitä pinaattiohukaiset pannulla, uunissa tai mikrossa. Nostele moussea lettujen päälle.
KOKEILE MYÖS
Possu-ssämit ja pikakimchi
0
Tutustu reseptiin
Kanakebab
6
Tutustu reseptiin
Tandoori-kanaburger
2
Tutustu reseptiin
Pad thai rapealla kanalla
1
Tutustu reseptiin
Chorizot, Grana Padano -perunat ja pisto
2
Tutustu reseptiin