Savuista possun kassleria ja grillattua kurkkua
Tarjoile makean savuinen possun kassler raikkaan ananasrelissin ja grillatun kurkun kera. Perinteinen kurkku nousee aivan uudelle tasolle, kun grillaat ja marinoit sen. Tuore ananasrelissi tuo annokseen ihanaa makeutta ja raikkautta.
Raaka-aineet
1 pkt Kassler
Ananasrelissi:
1 dl kuutioitua tuoretta ananasta
1 rkl hienonnettua minttua
1/2 kpl punasipuli hienonnettuna
1/2 kpl sitruunan mehu
1/2 tl suolaa
Grillattu kurkku:
1 kpl kurkku (tai kaksi pientä)
1 rkl punaviinietikka
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Sekoita ananas, minttu, punasipuli, sitruunan mehu ja suola keskenään relissiksi.
- Leikkaa kurkut lohkoiksi ja grillaa ne. Grillaa samalla myös possun kasslersiivut kypsiksi.
- Sekoita etikka, öljy, suola ja pippuri keskenään, ja marinoi grillatut kurkut seoksessa. Tarjoile kasslersiivut grillatun kurkun ja ananasrelissin kanssa.