Grillattua kanaa ja hedelmäkastiketta

30 min kokonaisaika
4
Grillattua kanaa ja hedelmäkastiketta
30 min kokonaisaika
4

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai annoksia, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi. Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Paistileike Merisuola 500g

1 rkl rypsiöljyä

Hedelmäkastike:

1/2 sipuli

1 tl kuivattua minttua

1/4 tl suolaa

1/2 vähäsuolainen kanaliemikuutio

1 dl vettä

1/2 dl appelsiinimehua

2 tl maissitärkkelystä

2 rkl vettä

100 g hedelmäistä kasvissekoitusta (esim. Apetit)

70 g säilykemandariinia

Ohje

Ota leikkeet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 14 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Kuori ja leikkaa sipuli kuutioiksi. Freesaa kattilassa sipuli ja mausteet. Lisää vesi ja appelsiinimehu. Kuumenna. Sekoita maissitärkkelys veteen ja saosta kastike. Lisää hedelmäsalsa ja mandariinilohkot lopuksi ja kuumenna kastike nopeasti. Älä keitä. Laita paistipalat vuokaan. Lisää kuuma kastike kanojen päälle ja tarjoile täysjyväriisin ja salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut